Ik ben Ilona Broenink-Schreurs

Mijn schoonheidsinstituut in Raamsdonksveer staat voor professionaliteit en vakkundigheid. Ik blijf bij op het gebied van de allernieuwste technieken en ontwikkelingen van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging.Om uw schoonheidsdoel te bereiken werk ik in mijn instituut met verschillende huidverbeterende apparatuur en de producten van het topmerk La Biocome.

  1. Bij uw eerste bezoek beginnen we met een vrijblijvend intakegesprek over de producten, behandelingen en apparatuur.
  2. Daarna zullen we een persoonlijk verzorgingsplan opstellen afgestemd op uw huid en wensen.
  3. Hierbij kan ik u in informeren over wat ik voor uw huid kan betekenen, wat u van mij mag verwachten en welke resultaten te behalen zijn.
  4. Ook zal ik u adviseren over hoe u uw huid thuis het beste kunt verzorgen.
De unieke formule van La Biocome, een systeemverzorging op basis van aloe vera zorgt ervoor dat u thuis al werkt aan huidverbetering. Door de producten thuis te gebruiken zullen de gerealiseerde resultaten van de behandeling verder optimaliseren.

Wilt u een gladder, frisser en stralender huidbeeld?

Maak dan snel een afspraak: 06 – 42 88 60 90 voor een intake en om kennis te maken met de verbluffende producten en behandelingen die ik u te bieden heb.

U kunt bij mij uitsluitend terecht op afspraak.

Uiteraard ben ik wel de gehele week telefonisch bereikbaar voor vragen, advies en  het maken van een intakegesprek/kennismakingsbehandeling of vervolgafspraak.

Bel voor een intakegesprek of vervolgafspraak op telefoonnummer: 06-42886090

Bent u verhinderd? Geen probleem. Maar laat het me minimaal 24 uur van te voren weten. Bij een te late afmelding moeten we de behandeltijd in rekening brengen.