Intakegesprek

15 tot 30 minuten  vrijblijvend

Intakegesprek over de producten van La Biocome, de behandelingen en de huidverbeterende apparatuur. Eventueel doen we een vakkundige huidanalyse met de precisie Analyse van Beauty Clinic-Skin Diagnostic. Aan het einde van dit intakegesprek krijgt u een vrijblijvend  huidadvies en behandelplan, afgestemd op onze bevindingen en uw wensen. Het gesprek is in combinatie met de kennismaking behandeling.

Huidverzorgingplan en advies

Gratis

Bij iedere behandeling kan ik u een gratis huidverzorgingplan/advies aanbieden. Hoe kunt u uw huid het beste thuis kunt verzorgen?Als u optimaal resultaat wilt, zult u de behandeling thuis moet voortzetten. Door thuis u huid verder te verzorgen zullen juist de behaalde resultaten van in de salon verder optimaliseren. Daarom zullen we een persoonlijk verzorgingsplan voor u opstellen. Alleen zo kunnen we uw schoonheidsdoelen verwezenlijken.

U krijgt hiervoor een persoonlijk verzorgingspaspoort.

La Biocome special

 60 minuten  € 62,– 

Speciaal op uw huid afgestemde huidverbeterende behandeling. Laat u verrassen!!

La Biocome kennismakings behandeling

 60 minuten  € 41,-

Een standaard ‘klassieke’ gezichtsbehandeling om met de producten van La Biocome kennis te maken. Deze behandeling word gedaan na het intakegesprek.

La Biocome Hawaii treatment

 75 minuten  € 76,50– 

Vocht vocht vocht!!! Iedere huid is vandaag de dag vochtarm, geef de huid met deze geweldige behandeling voldoende vocht, zodat droogterimpels geen kans krijgen…

Warmteballen

45 minuten  € 46,-

Reiniging 2x, peeling, werkstoffencomplex in masseren met warmteballen voor een stimulerende en verwarmende werking op de huid, systeemverzorging.

La Biocome bio face lifting

60 minuten  € 76,50

De belangrijkste voorwaarde voor een schoon en fris huidbeeld is – dat alles dat dit verstoort – wordt verwijderd. Eerst wordt er een diepe reiniging uitgevoerd ten aanzien van overtollig talg, afvalstoffen en dode huidcellen. Bio Face Lifting masker activeert de lymfe en de bloedcirculatie en maakt de huid strakker en gladder in het ritme van uw hartslag. Het resultaat is geweldig en direct zichtbaar. Ook worden verhardingen in het huidweefsel losser gemaakt en de gezichtsuitdrukkingen ontspannen. Beste resultaat in kuurvorm, dan is de huid volledig ontgift ( 3 tot 5 maal 1x per week) en kunnen de aloe vera werkstoffen nog beter in de huid worden opgenomen:

4 behandelingen van 60 minuten voor € 285,–

Ice wellen

45 minuten  € 46,– 

Een massage met de ijskogels is een intensieve training voor het weefsel, bloedvaten en de spieren. Vermoeide cellen, vale huid? Wat gebeurt er wanneer enkele honderdduizenden cellen een ijskoude schok krijgen? Ze worden wakker en pulseren voelbaar. Daardoor kunnen hoogwerkzame concentraten, serums en extracten intensief in de huid infiltreren. Dat is pure vitalisering. Uw huid ziet er direct schoner, fijner en gladder uit.

Anti tox behandeling

60 minuten  € 91,50 

Spectaculaire behandeling !!

Intensieve ontgifting door magneten , waarna waardevolle werkstoffen oa: goud tot dieper in de huid word opgenomen.

Microdermabrasie behandeling

60 minuten  € 87,50

Inclusief een verkoelend vliesmasker. Advies: Het is aan te raden een sunblock te kopen t.w.v.: € 22,90 dus de 1ste keer betaalt u dan € 107,90

Beste resultaat in kuurvorm: vanaf 4 behandelingen.

4 behandelingen (wekelijks) voor € 350,–. Bij een kuur krijgt u de sunblock 35 t.w.v. € 22,90 euro gratis! 6 behandelingen (wekelijks) voor 525,– incl gratis sunblock 35

Gold needle roller

30 minuten  € 46,-

60 minuten  € 82,– Extra: Peeling en masker

Door de acupunctuurnaaldjes van de gouden roller ontstaan er, tijdelijk, nieuwe fijne kanalen in de bovenste huidlagen. Hierdoor kunnen de hoogwaardige Aloë Vera werkstoffen van La Biocome diep in de huid opgenomen worden en de collageenvezels gestimuleerd worden. Rimpels en lijntjes worden gereduceerd, contouren worden strakker, onzuiverheden verminderen en het huidweefsel wordt soepeler.

Beste resultaat in kuurvorm: 4 behandelingen (wekelijks).

30 minuten  € 184,–

60 minuten  € 328,–

Microdermabrasie Deluxe

75 minuten  € 127,50

Inclusief een intensief ACE vitamine vliesmasker en Ice wellen massage. Topresultaat!

Advies: Het is aan te raden een sunblock te kopen t.w.v.: € 22,90 dus de 1ste keer betaalt u dan € 150,50

Beste resultaat in kuurvorm:

4 Deluxe behandelingen voor € 510,–. Bij een kuur krijgt u de sunblock 35 t.w.v. € 22,90 euro gratis!

T-Away

Heeft u zich altijd al geërgerd aan die rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Beauty Sense biedt u de oplossing binnen enkele minuten!

Couperose of pigment behandelen:

prijzen vanaf € 30,-

Inclusief zilver gel voor de nabehandeling thuis.

Overige behandelingen

 • Epileren  (in alle behandelingen gratis) € 12,50

 • Wimpers verven  € 10,–

 • Wenkbrauwen verven  € 10,–

 • Beide verven  € 18,50

 • Bovenlip harsen ( in alle behandelingen gratis)  € 10,–

 • Harsen bovenlip en kin  € 15,–

 • Epileren en bovenlip harsen  € 20,–

 • Epileren, bovenlip en kin harsen € 25,–

 • Onderbenen harsen  € 17,50

 • Armen harsen € 12,50

 • Rug harsen  € 20,–