Het merk La Biocome is de laatste trend uit vooraanstaande beauty-landen als Duitsland en Amerika. Het merk onderscheidt zich doordat de productlijn de huid eerst grondig reinigt, om hem vervolgens te voorzien van de juiste werkstoffen.

La Biocome is een betaalbaar merk voor mensen die zich niet blind staren op een merknaam en design maar op resultaat…!

Doordat vele producten van La Biocome een kleine moleculaire samenstelling hebben, dringen zij tot veel dieper in de huidlagen dan andere huidverzorging producten. Dit werkt op de totale verbetering van de huidstructuur. Dit aloe vera verzorgingssysteem is iets bijzonders…!!

De synergie van de producten in combinatie met de behandelingen in de salon garanderen succes voor het lange termijn.Alle producten zijn zeer geconcentreerd en niet te evenaren. Dit is bewezen door wetenschappelijke studies. Dierproefvrij!! La Biocome is afkomstig uit Duitsland en bestaat daar al 20 jaar en staat in de top 3 beste huidverbeterende verzorging!

Dus als u alles al geprobeerd heeft en niets werkt… dan is dit het merk voor u.

Investeer slechts 6 minuten( 2 x 3 minuten) per dag in een zeer efficiënt en op het huidtype gerichte verzorgingssysteem. Dit systeem word door uw schoonheidsspecialiste in de salon speciaal voor u samengesteld. Middels een eigen huidpaspoort weet u precies welke thuisverzorging u moet gebruiken.

Mocht u interesse hebben in deze lijn aarzel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Ons gemeenschappelijke schoonheidsdoel: Uw huid ziet er over 5 jaar jonger uit dan vandaag!