Werking

Dermabrasie betekent letterlijk ‘afslijpen van de huid’. U kunt deze pijnloze behandelmethode vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. De microkristallen die gebruikt worden raken de huid, waardoor oude en dode huidcellen loskomen en samen met de microkristallen afgevoerd worden. Met het verfijnde mechanisme van dit apparaat kan de behandelingsintensiteit exact geregeld worden, zodat u de microkristallen als een lichte peeling zult ervaren. Micro Dermabrasie is vele malen intensiever dan een normale scrub.

Extra supplementen

Naast de peelende werking van de Micro Dermabrasie word de huid ook nog nabehandeld  met een vliesmasker voor o.a. een verbeterde doorbloeding, maar ook het kalmeren van de huid of om ontstekingen tegen te gaan. Verder is er de mogelijkheid om een speciaal ACE vitamine vliesmasker te doen met alle juiste vitamine en werkstoffen om oppervlakkige rimpeltjes te bestrijden en het huidweefsel strakker te maken.

Resultaat

Na een behandeling wordt uw huid gestimuleerd om nieuwe en jonge cellen aan te maken. Het resultaat is meteen goed zichtbaar:

  •   een frisse en stralende huid
  •   een vitale en jeugdige uitstraling en
  •   een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Maar de mate van succes ligt niet uitsluitend in handen van uw schoonheidsspecialist… U zult zelf  daarna thuis ook nog uw huid moeten verzorgen.

Binnen enkele weken een jongere en stralendere huid. Dat kan het resultaat zijn van deze behandeling.

Als één van de volgende punten op u van toepassing is, dan is Micro Dermabrasie dé behandeling voor u:

  • Doffe / matte huid
  • Rimpeltjes
  • Elasticiteitsverlies
  • Grauwe huid / verlies van vitaliteit
  • Aanwezigheid van operatielittekens, striae, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne(littekens), groei- of zwangerschapsstriemen

Met Microdermabrasie kunnen dergelijke huid beschadigingen tot een minimum teruggebracht worden.
Ook rimpelvorming kan zichtbaar worden vervaagd.

Behandeling op maat

Afhankelijk van de aard van uw specifieke huidprobleem zal ik u een behandeling op maat adviseren. Na een dermabrasie behandeling is het belangrijk dat u voldoende water drinkt en uw huid ook thuis goed voedt met bijvoorbeeld een product van La Biocome. Ook een sterke sunblock is cruciaal. Deze wordt u dan ook geadviseerd aan te schaffen na de behandeling en zult u zeker tot 3 weken na de behandeling intensief moeten gebruiken. Ik kan u hierin deskundig adviseren.

Diverse schoonheidsbehandelingen kunnen met Micro Dermabrasie gecombineerd worden. Heeft u nog nooit dermabrasie geprobeerd of wilt u een behandeladvies, bel me dan voor een vrijblijvend intakegesprek.