Heeft u zich altijd al geërgerd aan die rode adertjes, pigmentvlekken, fibromen of andere huidoneffenheden?

Beauty Sense biedt u de oplossing binnen enkele minuten!

Het is een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat.
Dit is mogelijk met het uiterst veilige apparaat, de T-Away , dat gebruik maakt van de unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency).
Normaliter is 1 behandeling voldoende, soms echter bij bloedvatafwijkingen zoals bijvoorbeeld couperose zijn er meerdere behandelingen nodig. (1 – 5) Het eindresultaat is dus snel zichtbaar!

Hoe vindt de verwijdering van de huidaandoening plaats?

Bloedvatafwijkingen zoals couperose (gesprongen rode adertjes), spider naevus of bloedblaasjes kunnen door middel van het aanstippen van warmte gecoaguleerd worden (smelten van eiwitten). Wratten (ouderdomswratten, steelwratten) worden los gemaakt van de huid. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt. Daarna ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur

Het behandelde plekje mag 3 tot 4 dagen na de behandeling niet nat worden, zodat het korstje goed kan drogen. Overpigmentatie zoals pigmentvlekken of ouderdomsvlekken worden als het ware van de huid geschraapt. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt (ongeveer 10 – 14 dagen).Als het korstje er afvalt, is het vlekje verdwenen en ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.[/box]

Geen andere behandeling biedt u een dergelijk vooruitzicht! Er vind vooraf altijd een intake gesprek plaats. Daarbij word bepaald of ik u in 1 of meerdere behandelingen af kan helpen van uw cosmetische huidaandoening. Voor de nabehandeling thuis krijgt u zilver gel mee.